Priser:

Tønsberg Vikingfestival er GRATIS! Ingen inngangsbilletter, verken til markedet, foredrag eller underholdning. Du betaler kun for det du kjøper og vi håper du finner mye du har lyst på. 

NB! i 2022 ber vi om en valgfri donasjon fra alle som bestiller billett til foredragene. Alle innsamlede midler går til det Ukrainske senteret i Tønsberg «Vi Sammen!». Billettene er forhåndssatt til kr 50, men du kan fritt velge belp mellom 0 og 1000 kroner. Velkommen!

Benytt gjerne innsamlingsbøssene som er satt opp til å donere noe til festivalen. På den måten kan vi arrangere gratis festival også neste år.

Mat:

 Benytt gjerne våre samarbeidspartnere når du skal spise under festivalen: Quality Hotel Tønsberg og The Sense.

Parkering:
Det er ikke egen parkering i forbindelse med Tønsberg Vikingfestival. De nærmeste parkeringsplassene er Stjerneplassen, utenfor Tønsbergs Blad, Oseberg parkering og gatene rundt Nedre Langgate.

Bruk gjerne kollektivtrafikk når du skal til festivalen 🙂

Rullestolbrukere:
Tønsberg Vikingfestival holdes på Vikingodden og området foran Støperiet samt Brygga i Tønsberg. Alle steder har god fremkommelighet for rullestolbrukere.
Transport:
For å komme til Tønsberg har man flere valg:

  • Fly: Nærmeste flyplass er Torp. Herfra går det både buss, tog og taxi til Tønsberg. Les mer
  • Tog: Fra Tønsberg jernbanestasjon er det kun i underkant av ti minutter å gå til havna hvor Tønsberg Vikingfestival arrangeres. Les mer
  • Buss: Det er en lang rekke busser som går til Tønsberg, både for deg som kommer sørfra og nordfra. Les mer Nettbuss. Les mer Vesfold Kollektivtrafikk. Les mer Telemarkekspressen.
  • Bil: Tønsberg er godt skiltet fra E-18
  • Båt: Tønsberg har en av Norges flotteste gjestehavner. Kom gjerne med båt! Les mer
Overnatting:
Benytt gjerne en av våre samarbeidspartnere når det gjelder overnatting:

Toaletter
Det vil bli satt opp toaletter for markedsfolk til festivalen.