Uten våre gode samarbeidspartnere ville det ikke vært mulig å lage en GRATIS festival. Vi takker for all hjelp og støtte!

Finn Wilhelmsens Stiftelse

Bli frivillig

Tønsberg Vikingfestival er en kulturdugnad. Her kan alle være med og bidra på sin måte. Enten ved å ha sitt eget vikingarrangement, lage vikingmarked i bedriften, være frivillig eller annet. Vi trenger frivillige og samarbeidspartnere som vil bidra til å gjøre Vikingfestivalen til en fantastisk og lærerik opplevelse.

Bli med på marked

Har du lyst til å delta på markedet? Da må du fylle ut skjemaet på siden her og beskrive så godt som mulig hvilke produkter du tilbyr, hva du medbringer av utstyr og hvor stort telt du har. Jo flere opplysninger du gir jo bedre kan vi hjelpe deg til rett plass.

Praktisk info

Skal du besøke Tønsberg Vikingfestival? Lurer du på hvordan du kommer dit, hvor du skal parkere, hvor du skal overnatte og spise?

Eller har du andre spørsmål? Du finner de fleste svarene her.

Støtt oss!

Det koster å arrangere en GRATIS festival og vi er derfor også avhengig av DIN STØTTE! Trykk på knappen og doner et valgfritt beløp til Tønsberg Vikingfestival. Pengene vi får inn vil bli benyttet til å gi alle som kommer til festivalen et bredt og GRATIS tilbud med vikingleker, -sport, -spill, -foredrag, -håndverk, -musikk, -kultur og mye mye mer.