PROGRAM KOMMER

På grunn av smittesporing må alle som skal på foredrag og aktiviteter bestille (gratis) billett på forhånd  🙂 Bestill her

Når det gjelder markedet er det innslipp med registrering hver hele time med start kl 10:00 og alle må registrere seg med navn og telefonnummer. Maks 200 per time. Velkommen!

Tønsberg Vikingfestival 2021

Torsdag 12. august

PROGRAM KOMMER

kl 20:00  Åpning av Tønsberg vikingfestival

 

 

Fredag 13. august

PROGRAM KOMMER

kl 10:00    Markedet åpner

kl 11:00   Slottsfjellsmuseet åpner

kl 16:00    Slottsfjellsmuseet stenger

kl 20:00    Markedet stenger

Lørdag 14. august

PROGRAM KOMMER

kl 10:00.   Markedet åpner

kl 11:00    Slottsfjellsmuseet åpner. GRATIS ADGANG under Vikingfestivalen.

kl 16:00    Slottsfjellsmuseet lukker.

kl 20:00.   Markedet stenger.

Søndag 15. august

PROGRAM KOMMER

Kl 11:00    Markedene åpner

kl 11:00    Slottsfjellsmuseet åpner. GRATIS ADGANG under Vikingfestivalen.

kl 16:00    Slottsfjellsmuseet lukker.

Kl 16:00    Markedene stenger

Vikingmusikk

MAGISK: Det ble en helt magisk stemning da Folket bortafor nordavinden med venner var med på å åpne Tønsberg vikingfestival 2019

Folket Bortafor Nordavinden

Folket ble startet i 2007 av Benny Braaten for å spre kunnskap og glede omkring gammel musikk og musikkhistorie. Sammen med Espen Winther, Erik Lillehagen og Martin Kufahl vil de gå rundt på Tønsberg Vikingfestival og gjøre nettopp det; spre glede og kjennskap til vikingenes musikk.

Du får oppleve fire entusiastiske vikingmusikere som ikke lar deg gå uberørt videre. Med bukkehorn, trommer, egen stemme og en god porsjon humor gir de deg en uforglemmelig opplevelse.

Spiller: 

Musicantus

Musicantus er et vokal- og instrumentensemble som fremfører autentisk middelalder- og vikingmusikk. De har både kirkemusikk og mer folkelige låter på repertoaret.

Musicantus fremfører kun autentisk musikk, ikke nyskrevet musikk med «middelalder- eller vikingpreg». Som oftest har de med sine dyktige instrumentalister på strenge- og rytmeinstrumenter, men noe synges også uten akkompagnement (a cappella). Medlemmene i Musicantus har solid musikkerfaring, flere har dessuten musikkutdannelse. Opplev dem under Tønsberg Vikingfestival.

SPILLER: